Hey als het goed is heeft iedereen op dit moment zomervakantie en ik heb de laatste paar weken van school hier heel erg naar uitgekeken. Want in de zomervakantie doe ik altijd heel erg veel ik ga nammelijk heel veel afspreken met vriendinnen en mijn opa en oma hebben een boot dus daar gaan we heel veel mee varen en dat soort dingen. Maar volgend jaar ga ik al naar de middelbare school en ik heb er heel veel zin in maar ik ga naar een anderen school dan mijn best friends dit zie ik egter niet als een probleem want met ons youtubekanaal GoodFood houden we contact dus dat komt hellemaal goed. Ik ga naar een school waar je de niveau’s Havo en vwo hebt en ik ga dus Havo/Vwo doen. Ook kom ik in een laptopklas dus ik krijg een laptop maar dan gaan jullie nog allemaal zien in een whats in my schoolbag die ik aan het begin van het schooljaar op ga nemen Ik wens jullie een hele fijne vakantie en alvast heel veel succes met school!!

dit was mijn verhaal en ik hoop dat jullie het leuk vondene en tot morgen

IMG_1898

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s