Hi, het is zomer en daarom ga ik vandaag de summer tag doen en als je deze tag ook wilt ga je gang !

Vraag 1: wat vindt je het beste van de zomer? Ik vindt het beste van de zomer dat het lekker weer is en dat je iets bruiner wordt.

Vraag 2: wordt je snel bruin of verbrandt je heel snel? Ik wordt niet snel bruin maar wel een beetje en als ik me niet goed insmeer met zonnebrand creme dan verbrand ik wel sneller.

Vraag 3: wat is je favoriete zomerdrankje? Ik heb niet echt iets wat ik alleen maar ik de zomer drink maar wel neem ik vaak drinken met ijsklontjes erin. 

Vraag 4: je favoriete zomerkledingstuk? In de zomer probeer ik vaak rokjes, jurkjes en korte broekjes te dragen.

Vraag 5: je favoriete beautyproduct in de zomer? Ik weet niet of het echt als beautyproduct wordt gezien maar verfrissings doekjes want die verfrissen dan je gezicht lekker.

Vraag 6: favoriete zomeractiviteit? Ik denk dan toch lekker naar buiten maar ook zwemmen is leuk in de zomer.

Vraag 7: lig je liever op het strand aan het zwembad of ben je liever gewoon thuis?  Ik kies dan voor de eerste omdat ik zwemmen ook heel leuk vindt en dan wordt ik misschien iets bruiner.

Vraag 8: je favoriete haarlook voor in de zomer? In de winter heb ik het bijna altijd los maar in de zomer doe ik het wel vaker vast omdat het ander heel warm wordt in je nek.

Vraag 9: je favoriete barbecue eten? Wij hebben een slager in de buurt en daar verkopen ze hele lekkeren kip op stok en dat is kip op een stokje met spek eromheen en marinade.

Vraag 10: heb je zomer tradities?  Ik weet niet of het echt een traditie is maar wij gaan wel elke zo er varen met de boot van mijn opa & oma !! 

Dit was dan alweer de summer tag en laat in de reacties weten wat jij het leukste aan de zomer vindt !

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s