Hey als jullie dit lezen heeft bijna iedereen vakantie ik iniedergeval wel. En ja dat betekent dat groep 8 voor mij is afgelopen en dat ik volgend schooljaar op de middelbare zit! Het is best wel raar om dat te bedenken. Maar ik heb een superjaar gehad met de musical kamp en de rest met mijn klas. Ik ga mijn klas ook heel erg missen en dan vooral mijn twee best friends. ik ga dus naar de brugklas met nog 2 anderen uit mijn klas en ik hoop dat het een super leuk jaar wordt en dat ik het naar mijn zin heb. ik wens alvast iedereen een hele fijne vakantie en veel plezier volgend schooljaar.

IMG_1898

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s