Hey vandaag vertel ik waarom en hoe ik een blog ben gestart maar ook geef ik wat tips als jij een blog wilt beginnen!

Hoe ik begon?

In oktober 2014 had ik het idee om bakvideo’s te maken en deze op youtube te zetten. Ik vond het heel leuk om te doen maar de kwaliteit was niet echt goed 😜 en ik merkte dat er niet echt veel mensen in waren geïnteresseerd. Dus ik bedacht om een foodblog te maken. Ik wou hier dan recepten op plaatsen maar ik merkten dat ik het leuker vondt om video’s te maken. Daarom ging ik ook lifestyle, diy, beauty (verzorging), en een beetje fashion doen. Dit ging een stuk beter en ik wou dan ook video’s maken met deze thema’s. Dus dat deed ik en ik maak ook vlogs! Ik ben sins 11 maart 2015 bezig met mijn blog en nieuwe youtube video’s en ik heb nu 4/5 volgers op mijn blog. En 26 abonnees op mijn youtubekanaal.

Hoe heb ik mijn blog gemaakt?

Ik zag dat mijn Vriendin ook een blog had en die had ze gemaakt bij wordpress dus ik ging dat ook doen. Ik wist geen naam dus ik deed maar gewoon taradekorte omdat het dan lekker persoonlijk is. Ik maakte voor mijzelf een schema met wat ik wanneer online ging plaatsen. En aan het begin lukte het nog niet hellemaal want ik wist niet wat ik moest schrijven en het werden blogposts van 2/3 zinnen. Nu zijn mij blogposts al een stuk langer en beter en ik ben ook blogger van blogsociety! Ik gebruik nu ook vaak to-do lists zodat ik weet wat ik op een dag moet afhebben. Zo ben ik dus eigenlijk gestart!

Tips om een blog te starten!

1.  Maak een schema voorjezelf wat je online wilt plaatsen zo weet je een beetje wat je moet plaatsen.

2. Werk vooruit, het hoeft niet maar zo kan je een keer ook lekker even niets doen.

3. Maak voor jezelf een planning zodat je weet wat je op een dag wilt doen.

4. Zorg dat je schrijft over wat je boeit en niet iets waar je eigenlijk hellemaal niks aanvindt!

5. De laatste tip en wat echt moet is toestemming van je ouders. Als het van je ouders niet mag doe het dan ook niet en ook niet stiekem. En je moet natuurlijk geen persoonlijke informatie op internet zetten.

Dit was mijn artikel voor vandaag ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer 
  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s