hi, vandaag de etos dagcreme die ik elke ochtend gebruik.

 

dit is het doosje en is van de etos en het is van de young skin lijn. volgensmij is deze dagcrem 4,50 en er zit 75 ml in een tube. ze zeggen dat deze dagcreme overmatige glans voorkomt en dat het de huidporien helpt te verkleinen. 

 

dit product zit dus in een tube van 75 ml en bij mij gaat het echt wel een half jaar mee omdat ik niet heelveel gebruik want dan is huid wel heel plakkerig. je kan deze dagcreme gebruiken nadat je je gezicht hebt gereinigd eb ik doe dat gewoon met reinigingsdoekjes van de hema.  

 

het is een blauwe creme maar daar zie je niks van terug op de huid. de creme ruikt ook erg lekker (vindt ik) en het helpt echt tegen puistjes. ik raadt dus dit product aan als je een dagcreme zoekt die helpt puistjes te voorkomen!

dit was het artikel dan alweer en ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en tot morgen

  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s