Hoi vandaag nummer 10 van wat heb ik aan en ik wou stoppen met de wat heb ik aan blogposts ik doe het nu voor de eenalaatste keer en volgende week is de allerlaatste keer. Als jullie nog ideeen hebben voor wat er dan online kan komen laat deze dan achter in de reacties. 

   

de broek hebben jullie al super vaak gezien en daarom wil ik ook stoppen omdat ik niks meer weet. maar de broek komt van de H&M en hij zit erg lekker. Vandaag had ik een crop top aan van de H&M met love erop en ik heb deze al vorig jaar gekocht volgensmij dus ik denk dat je het niet meer kunt kopen bij de H&M. Veder heb ik grijse sokken van de hema aan en dit was het dan alweer tot de volgenden keer.

  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s