Hoi, vandaag een review van de JOHN FRIEDA sheer BLONDE go blonder shampoo.

 

ik vindt deze shampoo erg fijn want je krijgt er iets blonder haar van en je haar gaat mooi glansen! de shampoo is wel erg duur maar ik vindt dat het het wel waard is want je kan er 2-4 maanden mee doen. ik gebruik zelf alleen de shampoo omdat mijn haar anders heel vet wordt. als je je haar echt 2 tinten blonder wilt maken moet je je haar elke dag wassen en de hele lijn gebruiken. ik vindt dat dit er slecht voor je haar is dus ik doe het 2-3 keer in de week met alleen de shampoo.

ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s