Hey vandaag een review van etos diepreinigende gel ik ga kijken wat ik er van vindt.

 

De tube ziet er zo uit en is volgensmij iets van €3,50  
Ik heb het een paar dagen gebruikt en ik vindt het wel een fijne gel maar ik merk nu nog niet veel verschil en ik denk dat het lang moet intrekken ofzo. Het is wel verfrissend in de ochtend om je gezicht lekker te reinigen dus dat is een pluspunt. Ik ben benieuwd hoe mijn huid er over een jaar uitziet als ik dit elke dag gebruik dus daar komt dan een foto van.(als ik het niet ben vergeten).
Laat in de reacties weten wat je graag wilt zien op de woensdag dan kan ik daar rekening mee houden.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s